Videograf nunta

videograf nunta | Ei sunt Silvia, respectiv Andrei si pentru ca au avut incredere in noi, anul trecut am ajuns sa fotografiem si sa filmam inclusiv pe meleaguri straine (Franta), nunta Cristinei (sora Silviei) :). Asta pe scurt! 🙂
A inceput putin ciudat, in sensul ca luni sau marti am semnat contractul, vineri au avut cununia civila, iar sambata au avut nunta. A fost cred cel mai „rapid” contract. 🙂

Ma bucur ca Silvia a avut incredere in noi, nu doar legat de ceea ce facem, ci si legat de sfaturile pe care i le-am dat. Ma rog… cu o mica exceptie: i-am spus sa lase invitatii sa vina la petrecere si dupa ce ajung toti sa intre si ei, sa-i salute si sa inceapa dansul. Asa aveau si ei timp sa-si odihneasca picioarele cateva ore. Nu m-a ascultat iar seara, cand a vazut ca dureaza aproape 3 ore sa vina toata lumea, timp in care saraca a asteptat in picioare, pe tocuri… mi-a zis: „Adi, ai avut dreptate! :)”

Dar m-a ascultat cand i-am spus ca indiferent ce se va intampla in ziua nuntii, vom face oricum o sedinta foto si una video dupa nunta pentru ca vor fi mult mai relaxati, lucru ce s-a si intamplat. Si eu si Ionut, colegul si prietenul meu videograf nunta, am petrecut 2 zile minunate alaturi de ei, pe malurile bulgaresti. Am fost prima oara la Balcic si dupa, pe stancile impresionante din Tyulenovo.

Acolo, cand Soarele apune, cerul devine o feerie impresionanta cu contraste si culori inimaginabil de frumoase. In plus, furtuna din larg, a dat si mai mult dramatism cadrelor. Atat ei, cat si noi ca videograf nunta cat si ca fotograf, am avut parte cu totii de niste momente unice (sedinta foto trash the dress o gasiti aici), iar ce a iesit in urma filmarii, puteti vedea in clipul de mai jos:

Un mic sfat...

cand filmati cu drona in acea zona stancoasa, v-as recomanda sa folositi o drona ceva mai puternica (ex: DJI Phantom 4 PRO ) deoarece curentii de aer sunt destul de puternici si 2) atentie la pescarusi! O pot ataca! Nu glumesc

Fotograf nunta | Mă numesc Adrian Mitrănescu și sunt fotograf nuntă București, România. Atât eu cât și echipa mea oferim servicii de fotografie și filmare nuntă, ședințe foto TRASH THE DRESS, editare foto si video, precum si fotografie de nuntă, fotografie de botez sau fotografie de eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit în fotografie, videografie / filmare, grafică și în special in fotografia de nuntă de artă. Chiar dacă sunt un fotograf nuntă București,  eu si intreaga mea echipa, suntem dispusi să călătorim în țară și în afara ei, pentru a crea povești sau amintiri cu totul si cu totul deosebite. | fotograf nunta

Împreună cu echipa mea formăm Mitranescu Wedding Photo and Videography. O echipa construită pe valori cum ar fi bun simț, corectitudine, dăruire, empatie și nu în ultimul rând un profesionalism dus mereu la extrem. Credem în noțiunea de prietenie, familie, amintire ținută în suflet și în iubirea aceea adevarata pe care unii oameni încă o păstrează. Probabil că suntem atipici într-o lume a consumerismului și a lipsei crescânde de valori morale, dar crezurile noastre ne-au transformat foarte mulți clienți în prieteni.

Ne axăm pe servicii de fotografie nuntă București și servicii filmare nuntă București de o calitate superioară, bazată pe o experiență destul de mare (din 2002 și până în prezent) în tot ceea ce înseamnă producția de televiziune, iar din 2012 și până azi, în videografia și fotografia de nuntă.

Ne mândrim că nu suntem doar fotografi cameramani de nuntă, ci mai degrabă oameni care creează imagini unice și cu adevărat expresive, așa cum veți vedea și în portofoliul ( fotografie videografie nunta ) nostru. 

Dorința mea cea mai mare ca fotograf profesionist de nuntă este să creez prin echipa mea de fotografi cameramani de nuntă, imagini în care compoziția, dinamica, culoarea și nu în ultimul rând impactul emoțional împletit cu viziunea noastră despe artă în fotografia de nuntă, să creeze imagini cu totul și cu totul diferite față de ce întâlnim în mod normal. Imagini sau fotografii cu adevarat memorabile.

Ne concentrăm mereu pe tot ce înseamnă a fi fotograf nuntă sau cameraman nunta, transformând clipa într-o imagine în care noțiunea de amintire se împletește perfect cu viziunea sau mai bine spus creativitatea noastră ca fotografi cameramani de nuntă.

Dacă vrei să aflii mai multe despre fotografia de nuntă din București și despre noi, nu ezita să ne dai un semn. Dacă ești în trecere, te asteptăm la studioul nostru a carui adresa o gasești aici, in contact. Adrian Mitranescu, deseori visător la Mitranescu Wedding Photo and Videography.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment