Sedinta foto cununie civila | Cristina si Lucian

Sedinta foto cununie civila | Pentru unii, ceea ce voi spune in continuare, va parea un gest de maxima aroganta, insa eu nu pentru ei scriu, ci pentru ceilalti, cei care vad lucrurile exact cum le vad si eu.

In breasla noastra a fotografilor de nunta au fost din todeauna trenduri. La inceput au fost alea alb-negru, dupa aia cele sepia, mirese in palma 🙂 , iar acum, ca vezi Doamne am mai evoluat, sunt alea facute din drona, siluete pe coama dealurilor (astea-s moartea mea :))) ), iar fotografii incapabili parca sa depaseasca niste limite, au picat in capcana asta si s-au batut mereu intre ei incercand sa faca exact cam aceleasi cadre dictate de trendurile de care va vorbeam… Adica un fel de „care pune mai bine mireasa in palma” 🙂
D-asta si vedeti peste tot exact cam aceleasi tipuri de cadre cu mirese. | Sedinta foto cununie civila

Ma uitam chiar si zilele trecute cum un membru al unui juriu dintr-un concurs de fotografie de nunta, care ATENTIE! participase si el in concursul in care juriza 🙂 era foarte indignat ca ai sai colegi de juriu ii depunctasera niste fotografii pe care cu ceva timp in urma i le apreciasera. Adica el nu avea absolut nicio problema ca incalca nu doar niste norme legale (concursul era platit), ci si unele de natura etica, si asta doar ca sa arate el si sa se mandreasca eventual cu marele premiu „mireasa in palma”. Adica cel mai pun dintre 1000 de fotografi care absolut toti pun mirese in palma in fotografiile lor. (scuze pentru repetitie, dar o fac intentionat)

Adica din punctul meu de vedere ajung sa se compromita inclusiv ca oameni, ca demnitate, ca ce vreti voi… doar ca sa castige o asa zisa lupta cu alte si alte mii de fotografi care urmeaza exact acelasi trend, adica fac fix acelasi tip de fotografii… Mi se pare halucinant!

Dragii mei fotografi de nunta! Clientii, mirii, miresele sau oricine vreti voi pe lumea asta, NU-SI VOR DORI NICIODATA CEEA CE MAI AU ALTE MII DE CLIENTI, MIRI, MIRESE. VOR CEVA DIFERIT! VOR CEVA CE SA AIBA DOAR EI! Pentru ca d-asta platesc la nunta lor, un serviciu considerat de lux.

Dar voi luptati-va in continuare sa vedeti care pune mai bine mireasa in palma! Ar fi si culmea sa incercati sa fiti diferiti, sa fiti cu adevarat creativi. Si pana la urma cine sunt eu sa va spun ce sa faceti, nu? 🙂    | Sedinta foto cununie civila

sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila

Sedinta foto cununie civila | Mă numesc Adrian Mitrănescu și sunt fotograf nuntă București, România. Atât eu cât și echipa mea oferim servicii de fotografie și filmare nuntă, ședințe foto TRASH THE DRESS, editare foto si video, precum si fotografie de nuntă, fotografie de botez sau fotografie de eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit în fotografie, videografie / filmare, grafică și în special in fotografia de nuntă de artă. Chiar dacă sunt un fotograf nuntă București,  eu si intreaga mea echipa, suntem dispusi să călătorim în țară și în afara ei, pentru a crea povești sau amintiri cu totul si cu totul deosebite. | Sedinta foto cununie civila

Împreună cu echipa mea formăm Mitranescu Wedding Photo and Videography. O echipa construită pe valori cum ar fi bun simț, corectitudine, dăruire, empatie și nu în ultimul rând un profesionalism dus mereu la extrem. Credem în noțiunea de prietenie, familie, amintire ținută în suflet și în iubirea aceea adevarata pe care unii oameni încă o păstrează. Probabil că suntem atipici într-o lume a consumerismului și a lipsei crescânde de valori morale, dar crezurile noastre ne-au transformat foarte mulți clienți în prieteni. | Sedinta foto cununie civila

Ne axăm pe servicii de fotografie nuntă București și servicii filmare nuntă București de o calitate superioară, bazată pe o experiență destul de mare (din 2002 și până în prezent) în tot ceea ce înseamnă producția de televiziune, iar din 2012 și până azi, în videografia și fotografia de nuntă.

Ne mândrim că nu suntem doar fotografi cameramani de nuntă, ci mai degrabă oameni care creează imagini unice și cu adevărat expresive, așa cum veți vedea și în portofoliul ( fotografie videografie nunta ) nostru. 

Dorința mea cea mai mare ca fotograf profesionist de nuntă este să creez prin echipa mea de fotografi cameramani de nuntă, imagini în care compoziția, dinamica, culoarea și nu în ultimul rând impactul emoțional împletit cu viziunea noastră despe artă în fotografia de nuntă, să creeze imagini cu totul și cu totul diferite față de ce întâlnim în mod normal. Imagini sau fotografii cu adevarat memorabile.

Ne concentrăm mereu pe tot ce înseamnă a fi fotograf nuntă sau cameraman nunta, transformând clipa într-o imagine în care noțiunea de amintire se împletește perfect cu viziunea sau mai bine spus creativitatea noastră ca fotografi cameramani de nuntă.

Dacă vrei să aflii mai multe despre fotografia de nuntă din București și despre noi, nu ezita să ne dai un semn. Dacă ești în trecere, te asteptăm la studioul nostru a carui adresa o gasești aici, in contactAdrian Mitranescu, deseori visător la Mitranescu Wedding Photo and Videography. | Sedinta foto cununie civila

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment