Fotograf nunta Tg Jiu

Fotograf nunta Tg Jiu | Pe Claudiu il vedeam mereu, dar nu faceam legatura nici sa ma omori. Il vedeam pentru ca e plin orasul de el 🙂 Emag, Chio, Vodafone… poza lui apare cu o frecventa destul de mare pe panourile publicitare pentru ca e… model profesionist.

Ramona nu e nici ea mai prejos, in sensul ca era o tipa la fel de traznet ce il completa perfect.

Ce mi-a placut la Claudiu a fost rigurozitatea cu care isi facea meseria, rigurozitate ce parca s-a transmis si in discutia pe care am avut-o cu ei. Nu o zic deloc in sensul rau, o spun doar pentru ca au fost printre putinii mei miri care stiau exact ce isi doreau sa se intample in acea sambata si stiau exact de ce m-au ales pe mine sa le fiu alaturi in acea zi. Fotograf nunta Tg Jiu

A fost o nunta mare cu aproximativ 400 de invitati la Anna Events in Tg Jiu. O nunta superba la care nu am simtit un gram de oboseala.

Cununia civila a fost facuta ceva mai devreme, intr-o alta zi si tot atunci am facut si o mica sedinta foto cu ei la Poarta Sarutului, ocazie cu care am vazut cat de mult te ajuta un model profesionist. 🙂

Sedinta foto de dupa nunta a fost facuta la Palatul Mogosoaia, langa Bucuresti.

Au fost Ramona si Claudiu, iar acum sunt deja 3. 🙂 Va salut cu drag si sper sa aud numai de bine de voi! | Fotograf nunta Tg Jiu

Fotograf nunta | Mă numesc Adrian Mitrănescu și sunt fotograf nuntă București, România. Atât eu cât și echipa mea oferim servicii de fotografie și filmare nuntă, ședințe foto TRASH THE DRESS, editare foto si video, precum si fotografie de nuntă, fotografie de botez sau fotografie de eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit în fotografie, videografie / filmare, grafică și în special in fotografia de nuntă de artă. Chiar dacă sunt un fotograf nuntă București,  eu si intreaga mea echipa, suntem dispusi să călătorim în țară și în afara ei, pentru a crea povești sau amintiri cu totul si cu totul deosebite. | Fotograf nunta Tg Jiu

Împreună cu echipa mea formăm Mitranescu Wedding Photo and Videography. O echipa construită pe valori cum ar fi bun simț, corectitudine, dăruire, empatie și nu în ultimul rând un profesionalism dus mereu la extrem. Credem în noțiunea de prietenie, familie, amintire ținută în suflet și în iubirea aceea adevarata pe care unii oameni încă o păstrează. Probabil că suntem atipici într-o lume a consumerismului și a lipsei crescânde de valori morale, dar crezurile noastre ne-au transformat foarte mulți clienți în prieteni.

Ne axăm pe servicii de fotografie nuntă București și servicii filmare nuntă București de o calitate superioară, bazată pe o experiență destul de mare (din 2002 și până în prezent) în tot ceea ce înseamnă producția de televiziune, iar din 2012 și până azi, în videografia și fotografia de nuntă.

Ne mândrim că nu suntem doar fotografi cameramani de nuntă, ci mai degrabă oameni care creează imagini unice și cu adevărat expresive, așa cum veți vedea și în portofoliul ( fotografie videografie nunta ) nostru. 

Dorința mea cea mai mare ca fotograf profesionist de nuntă este să creez prin echipa mea de fotografi cameramani de nuntă, imagini în care compoziția, dinamica, culoarea și nu în ultimul rând impactul emoțional împletit cu viziunea noastră despe artă în fotografia de nuntă, să creeze imagini cu totul și cu totul diferite față de ce întâlnim în mod normal. Imagini sau fotografii cu adevarat memorabile.

Ne concentrăm mereu pe tot ce înseamnă a fi fotograf nuntă sau cameraman nunta, transformând clipa într-o imagine în care noțiunea de amintire se împletește perfect cu viziunea sau mai bine spus creativitatea noastră ca fotografi cameramani de nuntă.

Dacă vrei să aflii mai multe despre fotografia de nuntă din București și despre noi, nu ezita să ne dai un semn. Dacă ești în trecere, te asteptăm la studioul nostru a carui adresa o gasești aici, in contact. Adrian Mitranescu, deseori visător la Mitranescu Wedding Photo and Videography.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment