Fotograf cununie civila

Fotograf cununie civila | „Bai Adi! Eu m-am nascut ca sa ma insor!” asta mi-a spus Bogdan inainte de nunta. 🙂 Mai are rost sa va spun ca la cununia civila a venit incaltat cu papuci de la MARVEL, spre disperarea mamei lui? :))

Deci omul asta e o poveste el in sine si nu pentru ca ar fi vreun dezaxat, ci pentru ca e un om inteligent ce isi traieste viata asa cum poate unii doar viseaza. Si daca ar fi sa imi conturez cuplul ideal pe care as vrea sa-l fotografiez, l-as alege pe el si pe sotia lui, Catalina.

In curand voi posta si fotografiile facute la nunta lor pentru ca evident a fost o petrecere exact cum banuiam ca va fi, adica a fost SHOW! 🙂

Cununia civila s-a tinut la sectorul 6 in Bucuresti, afara, pentru ca de… era pandemie, dar ma bucur ca in ciuda locului destul de inghesuit si a numarului relativ mare de oameni din curtea Starii civile, am reusit si eu si Ionut, colegul meu de pe video, sa ne strecuram destul de bine incat sa scoatem cateva cadre (faine zic eu 🙂 ).

Sedinta foto de logodna am facut-o in Parcul Drumul Taberei (fostul Moghioros) pentru ca era cea mai apropiata locatie, ocazie cu care l-am si vazut pentru prima oara, in noua sa forma complet schimbata. | Fotograf cununie civila

Fotograf cununie civila
Fotograf cununie civila
Fotograf cununie civila
Fotograf cununie civila

Fotograf cununie civila | Mă numesc Adrian Mitrănescu și sunt fotograf nuntă București, România. Atât eu cât și echipa mea oferim servicii de fotografie și filmare nuntă, ședințe foto TRASH THE DRESS, editare foto si video, precum si fotografie de nuntă, fotografie de botez sau fotografie de eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit în fotografie, videografie / filmare, grafică și în special in fotografia de nuntă de artă. Chiar dacă sunt un fotograf nuntă București,  eu si intreaga mea echipa, suntem dispusi să călătorim în țară și în afara ei, pentru a crea povești sau amintiri cu totul si cu totul deosebite. | fotograf nunta

Împreună cu echipa mea formăm Mitranescu Wedding Photo and Videography. O echipa construită pe valori cum ar fi bun simț, corectitudine, dăruire, empatie și nu în ultimul rând un profesionalism dus mereu la extrem. Credem în noțiunea de prietenie, familie, amintire ținută în suflet și în iubirea aceea adevarata pe care unii oameni încă o păstrează. Probabil că suntem atipici într-o lume a consumerismului și a lipsei crescânde de valoril morale, dar crezurile noastre ne-a transformat foarte mulți clienți în prieteni.

Ne axăm pe servicii de fotografie nuntă București și servicii filmare nuntă București de o calitate superioară, bazată pe o experiență destul de mare (din 2002 și până în prezent) în tot ceea ce înseamnă producția de televiziune, iar din 2012 și până azi, în videografia și fotografia de nuntă.

Ne mândrim că nu suntem doar fotografi cameramani de nuntă, ci mai degrabă oameni care creează imagini unice și cu adevărat expresive, așa cum veți vedea și în portofoliul ( fotografie videografie nunta ) nostru. 

Dorința mea cea mai mare ca fotograf profesionist de nuntă este să creez prin echipa mea de fotografi cameramani de nuntă, imagini în care compoziția, dinamica, culoarea și nu în ultimul rând impactul emoțional împletit cu viziunea noastră despe artă în fotografia de nuntă, să creeze imagini cu totul și cu totul diferite față de ce întâlnim în mod normal. Imagini sau fotografii cu adevarat memorabile.

Ne concentrăm mereu pe tot ce înseamnă a fi fotograf nuntă sau cameraman nunta, transformând clipa într-o imagine în care noțiunea de amintire se împletește perfect cu viziunea sau mai bine spus creativitatea noastră ca fotografi cameramani de nuntă.

Dacă vrei să aflii mai multe despre fotografia de nuntă din București și despre noi, nu ezita să ne dai un semn. Dacă ești în trecere, te asteptăm la studioul nostru a carui adresa o gasești aici, in contactAdrian Mitranescu, deseori visător la Mitranescu Wedding Photo and Videography.