Cameraman nunta

Cameraman nunta | Din cand in cand ma mai ia dorul de televiziune, de editare si chiar si de filmat, insa noroc ca ma lasa repede. La ce vad ca s-a ajuns a fi televiziunea, sigur nu m-as mai intoarce vreodata.
Insa intr-un moment d-asta de-al meu de „slabiciune”, m-a intrebat un foarte bun prieten fotograf daca nu vreau sa filmez o nunta si zic: bine!

Povestea era destul de simpla. Au avut o „recomandare” pentru cununie si nu isi doreau sa mai greseasca inca o data. 🙂 Asta mi-a facut cumva misiunea si mai grea, pentru ca o mireasa ce a fost pacalita o data, crede-ma ca a doua oara sufla si in iaurt. Ma refer pacalita de un cameraman nunta.

Insa am reusit sa-i „pacalesc” si eu 🙂 , in sensul bun desigur si s-au lasat pe mana mea. Ce a iesit vedeti in clipul de mai jos. 🙂

P.S. Pentru voi, Cristina si Liviu, caci la voi ma refer acum 🙂 , sper sa va regasesc si peste ani la fel cum cum v-am vazut in acea zi. Sa  vad din nou lacrimi curgand pe obraz, sa va tresara din nou inimile ca atunci cant tu Cristina ai coborat pe scari si sa va vad dansand prin viata la fel de plini de bucurie si incredere, exact asa cum ati facut in acea noapte. Enjoy! | cameraman nunta

Setup-ul meu

Setup-ul meu ca si cameraman nunta a fost asa:

  • 2 aparate foto Sony a6500 + o sacosa de baterii. 🙂
  • obiectiv Sony 18-105 F4 OSS
  • obiectiv Sony 10-18 F4 OSS
  • obiectiv Sigma 30 mm F1.4
  • ghimbal Crane 2
  • monopied
  • 2 lumini Godox de 300 leduri

Fotograf nunta | Mă numesc Adrian Mitrănescu și sunt fotograf nuntă București, România. Atât eu cât și echipa mea oferim servicii de fotografie și filmare nuntă, ședințe foto TRASH THE DRESS, editare foto si video, precum si fotografie de nuntă, fotografie de botez sau fotografie de eveniment. Sunt un creator vizual cu un interes deosebit în fotografie, videografie / filmare, grafică și în special in fotografia de nuntă de artă. Chiar dacă sunt un fotograf nuntă București,  eu si intreaga mea echipa, suntem dispusi să călătorim în țară și în afara ei, pentru a crea povești sau amintiri cu totul si cu totul deosebite. | fotograf nunta

Împreună cu echipa mea formăm Mitranescu Wedding Photo and Videography. O echipa construită pe valori cum ar fi bun simț, corectitudine, dăruire, empatie și nu în ultimul rând un profesionalism dus mereu la extrem. Credem în noțiunea de prietenie, familie, amintire ținută în suflet și în iubirea aceea adevarata pe care unii oameni încă o păstrează. Probabil că suntem atipici într-o lume a consumerismului și a lipsei crescânde de valori morale, dar crezurile noastre ne-au transformat foarte mulți clienți în prieteni.

Ne axăm pe servicii de fotografie nuntă București și servicii filmare nuntă București de o calitate superioară, bazată pe o experiență destul de mare (din 2002 și până în prezent) în tot ceea ce înseamnă producția de televiziune, iar din 2012 și până azi, în videografia și fotografia de nuntă.

Ne mândrim că nu suntem doar fotografi cameramani de nuntă, ci mai degrabă oameni care creează imagini unice și cu adevărat expresive, așa cum veți vedea și în portofoliul ( fotografie videografie nunta ) nostru. 

Dorința mea cea mai mare ca fotograf profesionist de nuntă este să creez prin echipa mea de fotografi cameramani de nuntă, imagini în care compoziția, dinamica, culoarea și nu în ultimul rând impactul emoțional împletit cu viziunea noastră despe artă în fotografia de nuntă, să creeze imagini cu totul și cu totul diferite față de ce întâlnim în mod normal. Imagini sau fotografii cu adevarat memorabile.

Ne concentrăm mereu pe tot ce înseamnă a fi fotograf nuntă sau cameraman nunta, transformând clipa într-o imagine în care noțiunea de amintire se împletește perfect cu viziunea sau mai bine spus creativitatea noastră ca fotografi cameramani de nuntă.

Dacă vrei să aflii mai multe despre fotografia de nuntă din București și despre noi, nu ezita să ne dai un semn. Dacă ești în trecere, te asteptăm la studioul nostru a carui adresa o gasești aici, in contact. Adrian Mitranescu, deseori visător la Mitranescu Wedding Photo and Videography.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment