sedinta foto cununie civila

Sedinta foto cununie civila | Cristina si Lucian

Sedinta foto cununie civila | Pentru unii, ceea ce voi spune in continuare, va parea un gest de maxima aroganta, insa eu nu pentru ei scriu, ci pentru ceilalti, cei care vad lucrurile exact cum le vad si eu.

In breasla noastra a fotografilor de nunta au fost din todeauna trenduri. La inceput au fost alea alb-negru, dupa aia cele sepia, mirese in palma 🙂 , iar acum, ca vezi Doamne am mai evoluat, sunt alea facute din drona, siluete pe coama dealurilor (astea-s moartea mea :))) ), iar fotografii incapabili parca sa depaseasca niste limite, au picat in capcana asta si s-au batut mereu intre ei incercand sa faca exact cam aceleasi cadre dictate de trendurile de care va vorbeam… Adica un fel de „care pune mai bine mireasa in palma” 🙂
D-asta si vedeti peste tot exact cam aceleasi tipuri de cadre cu mirese. | Sedinta foto cununie civila

Ma uitam chiar si zilele trecute cum un membru al unui juriu dintr-un concurs de fotografie de nunta, care ATENTIE! participase si el in concursul in care juriza 🙂 era foarte indignat ca ai sai colegi de juriu ii depunctasera niste fotografii pe care cu ceva timp in urma i le apreciasera. Adica el nu avea absolut nicio problema ca incalca nu doar niste norme legale (concursul era platit), ci si unele de natura etica, si asta doar ca sa arate el si sa se mandreasca eventual cu marele premiu „mireasa in palma”. Adica cel mai pun dintre 1000 de fotografi care absolut toti pun mirese in palma in fotografiile lor. (scuze pentru repetitie, dar o fac intentionat)

Adica din punctul meu de vedere ajung sa se compromita inclusiv ca oameni, ca demnitate, ca ce vreti voi… doar ca sa castige o asa zisa lupta cu alte si alte mii de fotografi care urmeaza exact acelasi trend, adica fac fix acelasi tip de fotografii… Mi se pare halucinant!

Dragii mei fotografi de nunta! Clientii, mirii, miresele sau oricine vreti voi pe lumea asta, NU-SI VOR DORI NICIODATA CEEA CE MAI AU ALTE MII DE CLIENTI, MIRI, MIRESE. VOR CEVA DIFERIT! VOR CEVA CE SA AIBA DOAR EI! Pentru ca d-asta platesc la nunta lor, un serviciu considerat de lux.

Dar voi luptati-va in continuare sa vedeti care pune mai bine mireasa in palma! Ar fi si culmea sa incercati sa fiti diferiti, sa fiti cu adevarat creativi. Si pana la urma cine sunt eu sa va spun ce sa faceti, nu? 🙂    | Sedinta foto cununie civila

sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila
sedinta foto cununie civila

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment