Fotograf nunta Madrid

Fotograf nunta Madrid… am facut-o si pe asta! πŸ™‚ Pe Melisa o intalnisem cu cateva luni in urma la Workshopul de fotografie de nunta pe care il facusem la Madrid. Era la inceput de drum, dar m-au uimit doua lucruri: dorinta de a invata (mai rara pentru cineva atat de fraged in ale fotografiei) si faptul ca vorbea al naibii de bine romaneste, ea fiind…columbianca! πŸ™‚ Si nu doar ca vorbea bine, ci intelegea inclusiv subtilitatile limbii romane. Un motiv exista, evident. Viitorul ei sot era Vali, un roman de-al nostru. πŸ™‚


Dupa workshopul de nunta, ne-am adunat cu totii pe o tersa unde am palavragit o gramada. πŸ™‚ Am aflat multe despre comunitatea noastra de acolo, din Madrid. Romani plecati in pribegie, dar care totusi isi facusera un rost. Imi placea ca se cunosteau intre ei si chiar se si ajutau.
Asa am aflat si ca cei doi urmau sa se casatoreasca, insa „dileala” din capul meu abia acum urma sa iasa la iveala. πŸ™‚ Oamenii astia doi se iubeau mult. Ei erau deja o familie deoarece exista si un tanc nazdravan de doar cativa anisori (sarea si piperul nuntii :)), ce le intregea casa, iar eu am o slabiciune pentru lucrurile astea.

Nu am indraznit atunci (nu stiu de ce) dar l-am rugat pe Ionut si pe Simona, viitorii lor nasi si totodata cei care ma si ajutasera cu gazduirea si organizarea workshopului, sa ii intrebe daca nu si-ar fi dorit sa le fotografiez eu nunta… GRATIS! πŸ™‚ S-au bucurat mult si din pacate nu au acceptat sa fie chiar gratis, gratis… dar stiu ca le-am facut un bine.

Asa ca iata-ma dupa doar putin timp din nou in avion si din nou la Madrid. Insa oricat mi-as fi dorit eu nunta asta in portofoliu, totusi nu a fost una usoara.1. Foarte multi invitati erau din bransa noastra, ceea ce crestea si mai mult presiunea pe mine ca fotograf nunta Madrid si 2. erau trei culturi diferite ce se uneau in acea zi, 3 culturi dintre care cu doua nu mai interactionasem niciodata ca fotograf nunta. Ma bucur insa ca macar eram toti latini, asa ca distractia nu putea lipsi.

La final, tin sa mentionez cativa oameni care m-au ajutat mult si cu care am colaborat extraordinar:
1. Ionut si SImona de la Visionartistica, adica nasilor πŸ™‚ pentru calitatea lor umana in primul rand, pentru gazduire si pentru ca au facut posibila prezenta mea acolo.
2. Lui Marius Axinte de la Axintefilms.com cu care ma bucur mult ca am reusit sa ma vad, si al carui super clip va invit sa il vedeti la final.

3. unui „golan” cu suflet mare, ce ne-a ajutat atat pe partea de foto cat si pe cea de video, Vidroi Florin, „al mai smecher da pa Palma”, cum imi place mie sa-i zic.
4. Lui Ciprian Kellinger, Ciprian Blaja ca am avut onoarea sa-i cunosc si nu in ultimul rand Melisei si lui Vali ca au avut incredere in mine. Enjoy!

Β 

Fotograf nunta Madrid
Fotograf nunta Madrid
Fotograf nunta Madrid